Over ons

TEKSTKAR heeft als werkterrein outdoor mobiele informatievoorzieningen t.b.v. bewegwijzering, wegenbouw, evenementen, crowdmanagement en aankondigingen door middel van diverse types ledschermen.

De oorsprong van onze werkzaamheden ligt in het informeren van de automobilist. In het begin vooral langs de snelwegen, later ook voor de verwijzing naar parkeergelegenheden. In de loop van de jaren ontstond er steeds meer vraag naar een bredere inzet van de TEKSTKARREN, zo worden deze o.a. ingezet voor het maken van reclame door ondernemers en door politie en gemeenten bij inbraakpreventie.

Als innovatief bedrijf hebben wij onze producten verder ontwikkeld en worden nu vaak betrokken bij crowdmanagement tijdens evenementen en festivals. Door middel van de inzet van bijvoorbeeld onze BERMDRIP en de actieve aansturing op locatie of vanuit ons controlcenter in Hoevelaken dragen wij bij aan de veiligheid van de bezoekers.

Uiteraard verzorgen wij, met onze grote team van vakmensen, nog steeds langs de wegen deskundige afzettingen d.m.v. BOTSABSORBERS, aktiewagens en mobilights.

TEKSTKAR is VCA en ISO 9001 gecertificeerd. Onze medewerkers zijn in het bezit van het BRL9101 certificaat.

© 2018 Van Deuveren Traffic B.V.